ThinkDing  

Go Back   ThinkDing > Member Forums > Troubleshooting & Problems
Acceptance Mark
User Name
Password


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 02-24-2006, 11:51 PM
timy timy is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 3
Default Fresh Intall

Hi Everyone,
I uploaded all the files to a search directory with the changes made to the configuration file. I'm gettin the search form but no results at all. I'm sure I'm just not editing the configuration files properly and any help would be greatly appreciated. Thanks a bunch.
By the way, I want my links to show like this:
www.mysite.com/article.php?article_id=
And I edited the other stuff like this:

$db_tbl = "news";
$db_col[0] = "article_header";
$db_col[1] = "article_body";

$db_show[2] = "article_id";
Reply With Quote
  #2  
Old 02-25-2006, 02:09 PM
Winston Winston is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 46
Default

Hi, let's say your article links are like so:
Code:
http://www.yoursite.com/article.php?article_id=9

And you are using an HTTP link like so:
Code:
$http_link = "http://www.yoursite.com/article.php?article_id=";

Then set the following:
Code:
// this is the table column name containing 9 $db_show[2] = "article_id";
Reply With Quote
  #3  
Old 02-25-2006, 05:11 PM
timy timy is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 3
Default

Thanks Winston for your prompt reply!
It's still not working, but at least now I know that this part of the conficuration is correct.
The problem could be related to my database, so I'm going to doublecheck that before I place a posting again.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-25-2006, 05:37 PM
timy timy is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 3
Default

My fault!!! I was using the wrong fields. Everything wroks great now. Thanks again.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT. The time now is 07:46 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.