ThinkDing  

Go Back   ThinkDing > Member Forums > Bugs & Issues Tracker
Acceptance Mark
User Name
Password


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 11-23-2005, 07:21 PM
harveyk harveyk is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7
Default Bars not working

http://bigcitypartners.com/nlpa/sea...=high&query=the

I'm starting to install tdsearch, and the relevance bars do not seem to be working. Regardless of the relevance, the bars are always pic0_FFFFFF22229C.jpg (which is invisible)
Attached Images
File Type: jpg pic0_FFFFFF22229C.jpg (695 Bytes, 4 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 11-23-2005, 10:10 PM
Winston Winston is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 46
Default

Hi, the tdSearch queries select relevance greater than zero, but the number zero in the image name means either a) that relevance greater than zero is no longer part of the queries, b) that relevance is passed as zero to the bar function, or c) that the following code is returning zero:
Code:
sprintf("%.2f",$data["relevance"]);

Also, if white on white is a problem, you can set the max and min colors for the bars in the config file.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-24-2005, 02:04 AM
harveyk harveyk is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7
Default Ok, but now what?

So, I changed the color from white and the bars now show up. Thanks. But the relevance is still not working. All the bars are pic0, and no numerical values for relevance are showing up. I think the query is selecting the proper records from the database, so something is working. What do you think is happening? Doesn't seem like there's anything I could have done with the configure file to cause the relevance to not work. Have other people had this issue? Is it a bug? Is there some special version of MySQL or PHP that I need or some special settings? Thanks!
Reply With Quote
  #4  
Old 11-24-2005, 06:24 AM
Winston Winston is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 46
Default

Hi, sorry, I haven't heard of this issue before, so I'm not yet sure what is going on. What setlocale, common_word, and word_weight did you set in the config file?
Reply With Quote
  #5  
Old 11-26-2005, 10:13 PM
harveyk harveyk is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7
Default

All my settings are below. Important: there are only a few entries in the database now. Does that matter?

$show_bar_graphic = "on";
$max_color = "#FA9C00";
$min_color = "#FFE6BB";
$common_word = "51";
$word_weight = "0.2";
$today = gmdate("j M Y, g:i:s")." GMT";
$chars_to_bld = "2";
$chars_to_ign = "2";
Reply With Quote
  #6  
Old 11-27-2005, 02:11 AM
Winston Winston is offline
Administrator
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 46
Default

Okay, thanks, found the problem. Either a) apply the attached patch or b) download the tdSearch archive again, FTPing just the tdSearch.php file, overwriting the old tdSearch.php file.
Attached Files
File Type: txt patch_112605.txt (1.2 KB, 14 views)
Reply With Quote
  #7  
Old 11-27-2005, 07:46 PM
harveyk harveyk is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7
Default

Perfect. Thanks for the quick action. Works fine now...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT. The time now is 03:57 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2001 - 2005, ThinkDing LLC. All Rights Reserved.